ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει από 21 έως 24 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος της Ιρλανδίας, Μάικλ Ντ. Χίγκινς, ύστερα από πρόσκληση του Έλληνα ομολόγού του Προκόπη Παυλόπουλου.
Ο κ. Χίγκινς αναμένεται να αφιχθεί στην Αθήνα αύριο το βράδυ Τετάρτη 21/2.
Την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου στις 10.00 θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα υπάρξει επίσημη υποδοχή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και θα ακολουθήσει συνάντηση των δύο ηγετών.
Ακολούθως, ο κ. Χίγκινς θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Τέλος, την Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, στις 12.30, ο Ιρλανδός Πρόεδρος θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών και θα αναγορευτεί επίτιμος διδάκτορας του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
























































