ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανάστατη η τοπική κοινωνία στην Εύβοια παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης 13χρονου που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από Πακιστανούς στην Κοινότητα Τριάδας.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (17/2) με θύμα έναν 13χρονο από την Αλβανία και πρωταγωνιστές μια παρέα Πακιστανών που διέμενε δίπλα στο σπίτι συγγενή του μικρού.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το παιδί υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τους αλλοδαπούς, ωστόσο η αποτρόπαια πράξη τους καταγγέλθηκε μόλις την Τετάρτη στο Αστυνομικό Τμήμα Ψαχνών.
Οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία κινητοποιήθηκαν και συνέλαβαν τους τέσσερις Πακιστανούς, καθώς διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας (το αυτόφωρο για την πράξη τους είχε παρέλθει) και σχηματίζεται σχετική δικογραφία.
Το παιδί εξετάστηκε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας για την κατάσταση της υγείας του, ενώ θα εξεταστεί κι από ιατροδικαστή προκειμένου να πιστοποιηθεί με την έκθεση του η καταγγελία της οικογένειας.























































