ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ελλάδα εξέδωσε στην Ρωσία τον Αρτούρ Ντζιόγιεφ , έναν από τους αρχηγούς μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης , ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της Ανακριτικής Επιτροπής Σβετλάνα Πετρένκο.
Ο Ντζιόγιεφ, μεταδίδει το Ria Novosti, κρύβονταν από τις αρχές, διέφευγε της σύλληψης και χρησιμοποιούσε πλαστή άδεια οδήγησης. Το 2015 ενώ είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψής του, συνελήφθη στην Ελλάδα. Την Τετάρτη οι ελληνικές αρχές τον εξέδωσαν στην Ρωσία όπου και τέθηκε υπό κράτηση.
Επισημαίνεται ότι ήταν το «δεξί χέρι» του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης Ασλάν Γκαγκίεφ που κατάγεται από την Γεωργία.
Στην εγκληματική οργάνωση ο Ντζιόγιεφ συντόνιζε την δράση των διαφόρων πυρήνων της οργάνωσης και συμμετείχε στην διάπραξη δολοφονιών και άλλων σοβαρών και ιδιαίτερα εγκληματικών πράξεων.
Θύματα της εγκληματικής οργάνωσης έπεσαν 60 άνθρωποι : αστυνομικοί, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης σε επίπεδο δήμων και περιφερειών, επιχειρηματίες. Η εγκληματική οργάνωση δρούσε στην Μόσχα, στα περίχωρα της Μόσχας και στην Βόρεια Οσετία.























































