ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νεκρή γυναίκα στο Κουφονήσι - Μοιραία η βουτιά στη θάλασσα από ημερόπλοιο
Ο Τόμας Μπάρακ στην Ουάσιγκτον - Τον αποκαλούν «ατζέντη της Τουρκίας» και «τζιχαντιστή λαθρέμπορο»
Ο Νίκος Δένδιας υπογράφει την πρόσκτηση δύο φρεγατών Bergamini - Πότε τα πλοία έρχονται στην Ελλάδα
Μυστική αποστολή της CIA στη Μόσχα – Τι μήνυμα μετέφερε ο Ράτκλιφ
Στην αντεπίθεση ο Καναδάς - Θα επιβάλει δασμούς έως 50% σε αμερικανικά προϊόντα από τις 8 Σεπτεμβρίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεκάδες τανκς και τεθωρακισμένα μεταφοράς προσωπικού μετέφερε ο συριακός στρατός στη Δαμασκό, στο πλαίσιο της συγκέντρωσης ισχυρών δυνάμεων που θα συμμετάσχουν στην επικείμενη επίθεση στα κατεχόμενα από τους τζιχαντιστές ανατολικά προάστια της πρωτεύουσας, την περιοχή γνωστή ως Ανατολική Γούτα.
Στην επίθεση θα συμμετάσχει η 10η Μηχανοκίνητη Μεραρχία, με όλους τους στρατιώτες της, όλα τα άρματά της και το πυροβολικό της.
Το Σάββατο έφθασε στη Δαμασκό η 62η Ταξιαρχία της 10ης Μεραρχίας από την έδρα της στην περιοχή Κατάνα, με δεκάδες τανκς και τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού. Επίσης καταμετρήθηκαν τουλάχιστον 12 μεγάλα πυροβόλα.
Η φάλαγγα της 62ης Ταξιαρχίας είχε μήκος αρκετά χιλιόμετρα, μεταδίδουν φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες.
Στο σύνολό της η 10η Μεραρχία διαθέτει περισσότερα από 100 τανκς και όλα αυτά θα λάβουν μέρος στη μεγάλη επίθεση για την απελευθέρωση των ανατολικών προαστίων της Δαμασκού.
Πολεμικός Χάρτης της Δαμασκού: Με κόκκινο χρώμα είναι οι συνοικίες που ελέγχει η κυβέρνηση, με μαύρο χρώμα είναι η συνοικία Γιάρμουκ που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος και με πράσινο χρώμα οι συνοικίες που ελέγχουν η Αλ Κάιντα με τις άλλες ισλαμιστικές οργανώσεις. Ο μεγάλος πράσινος θύλακας στα ανατολικά προάστια είναι η Ανατολική Γούτα.























































