ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Νέα Δημοκρατία,


















































Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% - Εντός βουλής ο Κασιδιάρης
Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»
Ο Νίκος Δένδιας «αναβίωσε» τα πυρπολικά με τον «Πυρπολητή» - Μη Επανδρωμένο και Αυτόνομο σκάφος επιφανείας, ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης
Ισλαμιστικός μαθητικός ξεσηκωμός στο Αζερμπαϊτζάν υπέρ της «χιτζάμπ» - Φήμες για στρατιώτες στασιαστές και υποκίνηση από Τουρκία και Ιράν
Αποπομπή Γκιλφόιλ: Εξηγήσεις από την κυβέρνηση ζητάει η αντιπολίτευση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παραιτήθηκε ο Σπύρος Καπράλος, ο οποίος εκτελούσε χρέη διευθυντή στο γραφείο Τύπου της ΝΔ στην Βουλή.
Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει: «O διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή κ. Σπύρος Καπράλος ζήτησε να απαλλαγεί από τα καθήκοντά του. Η επιθυμία του είναι απολύτως σεβαστή.
Η Νέα Δημοκρατία τον ευχαριστεί για την προσφορά του σε διευθυντικές θέσεις του Κόμματος την τελευταία εξαετία και εξυπακούεται ότι ο κ. Σπύρος Καπράλος παραμένει στην πρώτη γραμμή για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές».
Σημειώνεται ότι το 2012 ο Σπύρος Καπράλος υπήρξε διάδοχος του Γιώργου Μουρούτη στη θέση του διευθυντή στο Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επί εποχής Αντώνη Σαμαρά, και διετέλεσε στενός συνεργάτης του Μεσσήνιου πολιτικού και πρώην πρωθυπουργού.
Μετά την ανάληψη της ηγεσίας της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Ιανούαριο του 2016 ο κ. Καπράλος ορίστηκε στη θέση του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ. Μια θέση που μέχρι εκείνη τη στιγμή κατείχε ο επίσης σαμαρικός Νίκος Τσιούτσιας.
Τέλος, όπως φημολογείται η κίνηση αυτή του κ. Καπράλου συνδέεται με την επικείμενη συμμετοχή του στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια της ΝΔ στο νομό Φθιώτιδας στις επόμενες εκλογές.
























































