ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ακύρωση της συμφωνίας για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, που είχε επιτευχθεί μεταξύ της Τεχεράνης και των πέντε μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας και της Γερμανίας, θα είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά το πέρας των συνομιλιών που είχε με τον Γάλλο ομόλογο του Ζαν Υβ Λεντριάν.
«Εμείς, όπως και η Γαλλία, θεωρούμε ότι πρέπει να εφαρμοσθεί πλήρως το Κοινό Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης (ΚΟΣΔ) , η ακύρωση του οποίου θα είναι εξαιρετικά επικίνδυνη» υπογράμμισε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών.
«Εάν υπάρχει επιθυμία σε αυτό το πλαίσιο, πάνω στο οποίο συμφωνήθηκε το ΚΟΣΔ, είτε σε άλλο πλαίσιο να συζητηθούν κάποια άλλα ζητήματα που αφορούν το Ιράν, αυτό πρέπει να γίνει υποχρεωτικά με τη συμμετοχή του Ιράν, με σκοπό την επίτευξη συναίνεσης και όχι μέσω τελεσιγράφων».
Ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών από την πλευρά του, αναφερόμενος στον πρόγραμμα κατασκευής βαλλιστικών πυραύλων του Ιράν , είπε ότι προκαλεί ανησυχίες και θα πρέπει να επιδιώξουμε να μην γίνει το βαλλιστικό πρόγραμμα του Ιράν ένας παράγοντας απειλής για τους γείτονες του.























































