ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H Βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, δήλωσε την Πέμπτη ότι δεν θα επιτρέψει η έξοδος της Βρετανίας από την ΕΕ να θέσει σε κίνδυνο την πρόοδο που έχει επιτευχθεί για τη διασφάλιση της ειρήνης στη Βόρεια Ιρλανδία.
Σε ομιλία της στο Λονδίνο, η Μέι δήλωσε ότι η Βρετανία και η ΕΕ έχουν από κοινού ευθύνη να βρουν μια λύση στις συνομιλίες διαζυγίου για το πώς να αποφύγουν ένα σκληρό σύνορο μεταξύ της Ιρλανδίας και της Βόρειας Ιρλανδίας.
Οποιοδήποτε σκληρό σύνορο ή τελωνειακό σύνορο στη Θάλασσα της Ιρλανδίας το οποίο θα κατέλυε την κοινή αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου θα ήταν μη αποδεκτό, πρόσθεσε.























































