ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Γερμανία, Ισλάμ, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Μουσουλμάνοι, Πρόσφυγες,


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 950 επιθέσεις εναντίον μουσουλμάνων και μουσουλμανικών ιδρυμάτων και εγκαταστάσεων όπως τεμενών, κατέγραψαν οι γερμανικές Αρχές το 2017, ανέφερε η γερμανική εφημερίδα Neue Osnabrueckner Zeitung στη σαββατιάτικη έκδοσή της, επικαλούμενη στοιχεία που δόθηκαν σε βουλευτές από το υπουργείο Εσωτερικών.
Το υπουργείο τόνισε ότι 33 άνθρωποι τραυματίστηκαν στις επιθέσεις, από τις οποίες οι 60 διαπράχθηκαν ενάντια σε τεμένη, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Σχεδόν όλοι οι δράστες των επιθέσεων ήταν ακροδεξιοί εξτρεμιστές, σύμφωνα με τα κυβερνητικά στοιχεία.
Ο Αϊμάν Μάζιεκ, επικεφαλής του Κεντρικού Συμβουλίου Μουσουλμάνων της Γερμανίας, δήλωσε στην εφημερίδα ότι ο αριθμός των επιθέσεων εναντίον μουσουλμάνων και μουσουλμανικών εγκαταστάσεων είναι πιθανώς πολύ μεγαλύτερος, καθώς πολλές Αρχές δεν παρακολουθούν ακόμη συγκεκριμένα αντιϊσλαμικά περιστατικά και τα θύματα συχνά δεν καταγγέλλουν τις επιθέσεις στην Αστυνομία.























































