ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ο αγώνας των συνταξιούχων είναι αγώνας όλων μας. Αποτελεί casus belli, αιτία πολέμου, η οποιαδήποτε κυβερνητική ενέργεια από δω και πέρα που πλήττει ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα των εργαζομένων», δήλωσε ο γενικός γραμματέας ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, που παραβρέθηκε στο πανελλαδικό συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό, στα Προπύλαια.
«Φτάνει πιά. Δεν πάει άλλο, αρκετά έχουν κλέψει. Το ΚΚΕ δηλώνει, ότι θα παλέψει μαζί με όλους τους εργαζόμενους έτσι ώστε να μην επιτρέψουμε κατάργηση των επικουρικών συντάξεων, οποιαδήποτε μείωση παραπέρα των κύριων συντάξεων. Απαιτείται εδώ και τώρα να καταργηθούν όλοι οι αντιασφαλιστικοί νόμοι που έχουν ψηφιστεί μέχρι σήμερα», δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας.
























































