ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
Γερμανία: Η ακροδεξιά AfD σε ιστορικό υψηλό 28% - Διευρύνει το προβάδισμα από το CDU/CSU του Μερτς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της απίστευτης καταδίωξης που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας όταν ένα λευκό Opel Astra διένυσε ανάποδα μια απόσταση περίπου 165χλμ.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι κάμερες κυκλοφορίας «έπιασαν» τον 48χρονο οδηγό του Opel να μπαίνει στο ύψος του Βελεστίνου στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη αλλά να κινείται προς Αθήνα.
Άμεσα σήμανε συναγερμός στα τμήματα τροχαίας της εθνικής οδού καθώς το λευκό αυτοκίνητο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε αναπτύξει ταχύτητα 130χλμ.
Οι αστυνομικοί πήραν εντολή να διακόψουν την κυκλοφορία στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη προκειμένου ο 48χρονος να μην συναντήσει άλλα οχήματα στην τρελή διαδρομή του.
Η κίνηση αυτή ήταν που απέτρεψε την πιθανότητα να υπάρξουν περισσότερα θύματα.
Η απίστευτη καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο οδηγός του Opel όσες φορές τον πλησίασαν, χτύπησε τα περιπολικά, χτυπώντας τα και από μπροστά και από πίσω, ενώ πετούσε και αντικείμενα – έγγραφα κατά πάσα πιθανότητα – από το παράθυρό του, σταμάτησε στα δίοδια της Τραγάνας στις 8.40.
Χρειάστηκε 1,5 ώρα και ένα μπλόκο από φορτηγά και περιπολικά προκειμένου να σταματήσει η εκτός ελέγχου κούρσα του λευκού Opel Astra, καθώς ο 48χρονος έπεσε με δύναμη στα άλλα οχήματα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του και να τραυματιστεί ένας 43χρονος οδηγός φορτηγού που ήταν πεζός στο σημείο.

Με αυτό το αυτοκίνητο οδηγούσε ανάποδα στην Αθηνών – Λαμίας ο δράστης που έχασε τη ζωή του
























































