ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Δικαιοσύνη, Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών, Νεοναζί, Τρομοκρατία, Φωτογραφίες,


















































Ντάνα Λεβί: Οι Τούρκοι έχουν σχέδιο να βομβαρδίσουν το Ισραήλ - «Η Τουρκία θα μετατραπεί σε Γάζα»
Ντάνα Λέβι: Ο Τομ Μπάρακ είπε ότι το Ισραήλ επιχείρησε να «σπρώξει» την Τουρκία σε πόλεμο
Ρούμπιο: «Φύγετε αμέσως» στην ιρανική αντιπροσωπεία στον ΟΗΕ
Ο Νίκος Δένδιας αποθεώθηκε στη Λευκωσία - Οι πολίτες φώναζαν «Δένδιας-Δένδιας»
Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος των Γερμανών - Ούτε ο πόλεμος, ούτε μία παγκόσμια κρίση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Αθήνας στους 11 συλληφθέντες ακροδεξιούς – μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης Combat 18 Hellas, για την υπόθεση των επιθέσεων σε χώρους αντιεξουσιαστών και μεταναστών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Επτά εξ αυτών βαρύνονται με κατηγορίες που αφορούν την διεύθυνση, ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Επιπλέον, κατά περίπτωση σε βάρος των συλληφθέντων απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες τουεμπρησμού, της έκρηξης, της διακεκριμένης κατοχής εκρηκτικών και της παράνομης οπλοκατοχής. Οι 11 συλληφθέντες δεν έχουν όλοι τον ίδιο βαθμό συμμετοχής και η ποινική τους εμπλοκή στην υπόθεση πρόκειται να αξιολογηθεί από τον ανακριτή ενώπιον του οποίου οδηγήθηκαν.
Παράλληλα, ο 30χρονος δικηγόρος που φέρεται να έχει ρόλο ιδεολογικού καθοδηγητή στην υπόθεση φέρεται να αρνήθηκε ενώπιον της εισαγγελέως τις κατηγορίες.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία υπάρχουν και οι ομολογίες δύο νεαρών για συμμετοχή σε μεμονωμένες επιμέρους πράξεις, όμως ενώπιον της εισαγγελέως φέρονται να ανακάλεσαν ό,τι είπαν στην αστυνομία.


























































