ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιγνατίου: Ο Ερντογάν θα ζητήσει ανταλλαγή για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Ιγνατίου: Ο Ερντογάν θα ζητήσει ανταλλαγή για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

O Ερντογάν θα εκμεταλλευτεί το θέμα της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Θα χρησιμοποιήσει τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς και θα έρθει η στιγμή που θα δηλώσει ότι “για να σας δώσουμε τους δύο θα μας δώσετε τους οκτώ”. Στο μυαλό του Ερντογάν έχει γίνει ήδη αυτή η σύνδεση” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο δημοσιογράφος του hellasjournal.com, Μιχάλης Ιγνατίου.

Πρόσθεσε ότι “η Ελλάδα έπρεπε να διεθνοποιήσει το θέμα, να απευθυνθεί στο ΝΑΤΟ επίσημα ή στο γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, να μπει ένας μεσολαβητής για να ξεφύγουμε από το να είναι διμερές το θέμα, γιατί αυτό μπορεί να μολύνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις περισσότερο”.

Εξέφρασε την άποψή, παράλληλα, ότι “αν περάσουν κι άλλες μέρες θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα και η κυβέρνηση δέχεται ήδη πίεση από την κοινή γνώμη. Όταν έχεις να κάνεις με τον Ερντογάν σ’ αυτά τα θέματα βρίσκεσαι πάντα σε αδύναμη θέση γιατί είναι πιο δυνατός και πιο επιθετικός”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκική πολεμική βιομηχανία εγκαταστάθηκε στην Αίγυπτο

Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 – Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία

Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας

Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο – Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ευημερία της Ελλάδας είναι σημαντικές για το Ισραήλ»

The thug-pirate Erdoğan attempts, through mafia-style hypocrisy, to present himself as a supposedly friend and ally of Greece

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...