ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
Γαλάζια Σημαία 2026: Αυτές είναι οι 624 καθαρές παραλίες στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από φωτιά, που ξέσπασε νωρίς το πρωί, σε διαμέρισμα στα Πατήσια, επί της οδού Ορφανίδου.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, 15 άνδρες με 5 οχήματα έσπευσαν στις 7 το πρωί σε διαμέρισμα 3ου ορόφου της πολυκατοικίας επί της οδού Ορφανίδου 4, το οποίο είχε τυλιχτεί στις φλόγες. Οι πυροσβέστες δεν μπορούσαν να μπουν στο διαμέρισμα από την πόρτα, που ήταν ασφαλείας, κι έτσι τελικά βρήκαν δίοδο από τα γειτονικά διαμερίσματα.
Ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός και μία γυναίκα, η οποία είχε παγιδευτεί στο μπαλκόνι, απεγκλωβίστηκε με βραχιονοφόρο όχημα.
Τα αίτια της φωτιάς είναι μέχρι στιγμής άγνωστα. Στο σημείο παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις, ελέγχοντας τον χώρο μετά την κατάσβεση.























































