ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ελεύθεροι κρίθηκαν από ανακρίτρια και εισαγγελέα, μετά την απολογία τους, οι τέσσερις από τους ένδεκα συλληφθέντες στην επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής για την εξάρθρωση της χιτλερικής οργάνωσης “”Combat 18″.
Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και ένας ανήλικος, αντιμετωπίζουν αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος που αφορούν παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών.
Κατά την αποχώρησή τους από το ανακριτικό γραφείο, αποδοκιμαστηκαν από συγκεντρωμένους γι άλλη υπόθεση αντιεξουσιαστές, και χρειάστηκε αστυνομική μέριμνα για να βγουν από τα δικαστήρια.
Αύριο αναμένεται να απολογηθούν στην ανακρίτρια οι επτά κατηγορούμενοι, ως μέλη της ακροδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης, που ανά περίπτωση είναι αντιμέτωποι με τέσσερα κακουργήματα.























































