ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Παροχή τακτικών οχημάτων στον Λιβανέζικο Στρατό από τις ΗΠΑ: Πιθανή πώληση 90,5 εκατ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ανδρέας Λοβέρδος βγήκε στον ΣΚΑΪ και ουσιαστικά προσπάθησε να ρίξει τους τόνους για το αντάρτικο που έκανε από την μία πλευρά και δεσμεύτηκε ότι από δω και στο εξής η σχέση του με το ΠΑΣΟΚ θα είναι αδιατάρακτη.
«Δεν υπάρχει διάθεση αντάρτικου» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο Ανδρέας Λοβέρδος επισημαίνοντας πως για ορισμένα θέματα που δεν μπορούν να ανατρέψουν κεντρικές πολιτικές, μπορούν να γίνουν επιμέρους επανατοποθετήσεις και επαναξιολογήσεις.
Από την άλλη πλευρά ωστόσο δήλωσε ότι η στάση του άνοιξε δρόμο για να βαδίζουν και άλλοι υπουργοί που δεν προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, όπως έγινε χθες με έναν «κορυφαίο υπουργό» εννοώντας τον Αργύρη Ντινόπουλο.
Τέλος ο Λοβέρδος τόνισε ότι από εδώ και πέρα θα είναι κοινή και αδιατάραχτη η πορεία του με το ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας πως «θα ζωντανέψουμε το χώρο, θα είμαστε μαζί και θα βαδίσουμε ενωμένοι.»
























































