ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενς Στόλτενμπεργκ, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Πράκτορες, Ρωσία, Σεργκέι Σκριπάλ,


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Ανείπωτη τραγωδία στην Ελευσίνα: 44χρονη σκότωσε τη μητέρα της όταν πάρκαρε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ΝΑΤΟ δεν θέλει “έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο” δήλωσε σήμερα Παρασκευή ο Γενικός Γραμματέας του οργανισμού Γενς Στόλτενμπεργκ και κάλεσε τη Ρωσία να συνεργαστεί στην υπόθεση Σκριπάλ.
“Έχουμε μια όπως θα την ονόμαζα “διπλή προσέγγιση” απέναντι στην Ρωσία”, δήλωσε στο ραδιοφωνικό δίκτυο του BBC.
“Από την μία πλευρά βρίσκεται η αποτροπή, η άμυνα και από την άλλη ο διάλογος, επειδή δεν θέλουμε έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο, δεν θέλουμε μια νέα κούρσα εξοπλισμών”, πρόσθεσε.
“Η Ρωσία είναι ο γείτονάς μας, επομένως οφείλουμε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με τη Ρωσία”, επέμεινε ο Στόλτενμπεργκ, σημειώνοντας ότι “η απομόνωση της Ρωσίας” δεν θα πρέπει να αποτελεί “εναλλακτική” επιλογή.
“Κάποια στιγμή η Ρωσία θα καταλάβει ότι είναι προς το συμφέρον της να συνεργαστεί μαζί μας κι όχι να προχωρήσουμε στην αντιπαράθεση και εμείς είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε, αν σεβαστούν ορισμένους βασικούς κανόνες και προδιαγραφές των διεθνών σχέσεων”, πρόσθεσε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ.
Η δηλητηρίαση σε βρετανικό έδαφος του Ρώσου πρώην διπλού κατασκόπου Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια έλαβε τις τελευταίες ώρες διαστάσεις αντιπαράθεσης μεταξύ Ανατολής και Δύσης, με τους δυτικούς συμμάχους να καταγγέλλουν ομόφωνα τη Ρωσία.























































