ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Αστυνομία, Έβρος, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Πρόσφυγες, Τουρκία,


















































Η 51χρονη Μαρία Σολωμού με γαλάζιο μπικίνι στην παραλία (φωτο)
NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λέει ότι απέτυχε ως μητέρα, επειδή ο γιος της δεν πιστεύει στον Θεό
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Τραγωδία στην Πάρο: Νεκρό 4χρονο παιδί σε πισίνα beach bar
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μπροστά σε ένα επεισόδιο με πυροβολισμούς βρέθηκαν οι ελληνικές αρχές στον Έβρο στα σύνορα με την Τουρκία.
Όλα ξεκίνησαν όταν τέσσερις Τούρκοι ξεκίνησαν να τρέχουν από το τουρκικό τελωνείο με κατεύθυνση τα ελληνικά σύνορα, έπεσαν πυροβολισμοί στην αέρα και τελικά ένα άτομο μπήκε στο ελληνικό έδαφος.
Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη, καθώς κανείς αρχικά δεν μπορούσε να γνωρίζει το τι έχει συμβεί.
Ο Τούρκος πολίτης, αφού συνελήφθη από τους αστυνομικούς, απομακρύνθηκε άμεσα από το τελωνείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ο Τούρκος πολίτης είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Μάλιστα σύμφωνα με το thrakinea.gr δήλωσε Κουρδικής καταγωγής, με τόπο μόνιμης κατοικίας τα Άδανα.
Πάνω του βρέθηκε διαβατήριο, δεν διαθέτει όμως βίζα. Οι πληροφορίες του τοπικού site αναφέρουν ότι στο επάγγελμα είναι ψυκτικός, ενώ η ηλικία του δεν έχει γίνει γνωστή.
Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, την υπόθεση ανέλαβε πλέον η Αστυνομία και οι αστυνομικοί περιμένουν να ξεμεθύσει για να δώσει εξηγήσεις.
Για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί ανώτατοι αξιωματικοί, ενώ έγιναν δύο αλκοτέστ που έδειξαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.























































