Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντώναρος: Πολιτικές και λεκτικές κωλοτούμπες από τον Άδωνι που βρίσκεται υπό πίεση

Αντώναρος: Πολιτικές και λεκτικές κωλοτούμπες από τον Άδωνι που βρίσκεται υπό πίεση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη για τη στάση του στην υπόθεση Novartis ασκεί ο Ευάγγελος Αντώναρος σε συνέντευξή του στη «Νέα Σελίδα».
Ο κ. Αντώναρος κατηγορεί τον αντιπρόεδρο τη ΝΔ για «πολιτικές και λεκτικές κωλοτούμπες» και σημειώνει ότι «όταν κάποιος θέλει να παραιτηθεί, παραιτείται. Ολα τα άλλα είναι φιοριτούρες τρίτης διαλογής».

«Πολλές φορές τέτοιες συμπεριφορές, αν δεν πρόκειται για απλό καιροσκοπισμό, υποκρύπτουν ίσως και ψυχικές δυσλειτουργίες, ειδικά όταν κάποιο άτομο βρίσκεται υπό πίεση», σημειώνει.

“Κακοφορμισμένο σπυρί στον ιστό της ελληνικής κοινωνίας η Novartis”

Για την υπόθεση Novartis, τονίζει ότι «είναι ένα κακοφορμισμένο σπυρί στον ιστό της ελληνικής κοινωνίας και της πολιτικής ζωής του τόπου.
Πρέπει να φτάσουμε στο βάθος του προβλήματος για να πάμε μπροστά.Αρα τα στοιχεία πρέπει να αξιολογηθούν με ψυχραιμία σε βάθος.
Να διαπιστώσουμε αν υπάρχει πολιτική ευθύνη -κι ας μην είναι αντικείμενο της Προανακριτικής, αλλά και αυτό απασχολεί την κοινωνία- και αν υπάρχει ποινική ευθύνη».

Παράλληλα, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις επιθέσεις που δέχεται ο Κώστας Καραμανλής ακόμα και από ΜΜΕ που πρόσκεινται στην Κεντροδεξιά, σχολιάζοντας ότι «προδίδουν την ανεπάρκειά τους», και προσθέτει: «Ο Καραμανλής, αντί να χάνει έδαφος, κερδίζει συμπάθειες και αναγνώριση.Κι αυτό ενοχλεί».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επί Μητσοτάκη σχεδόν 4 εκατ. Έλληνες έχουν χρέη 112,5 δισ. ευρώ στο Δημόσιο – 7,8 δισ. μόνο το 2025

Συνελήφθη η Φεντερίκα Μογκερίνι για απάτη στο Κολέγιο της Ευρώπης

Μητσοτάκης: Δηλώνει με αλαζονεία ότι θα έχει και πάλι αυτοδυναμία γιατί δεν υπάρχει άλλος

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Δημοσκόπηση GPO: 25,2% ΝΔ – 21,8% έως 33,8% ο Τσίπρας – Το 70% θέλει ο Μητσοτάκης να φύγει ΤΩΡΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...