ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ντάνα Λεβί: Οι Τούρκοι έχουν σχέδιο να βομβαρδίσουν το Ισραήλ - «Η Τουρκία θα μετατραπεί σε Γάζα»
Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος των Γερμανών - Ούτε ο πόλεμος, ούτε μία παγκόσμια κρίση
Ο Νίκος Δένδιας αποθεώθηκε στη Λευκωσία - Οι πολίτες φώναζαν «Δένδιας-Δένδιας»
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έχασε 20 κιλά μέσα σε πέντε μήνες - Πώς τα κατάφερε
Ινδία: Ξάπλωσε στη μέση του δρόμου και αρνήθηκε να σηκωθεί αν δεν την αγκαλιάσει διάσημος ηθοποιός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου στην Φθιώτιδα βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, που μόνο ένα διεστραμμένο μυαλό μπορούσε να σκεφθεί και να πραγματοποιήσει.
Σύμφωνα με το Lamia Report o άνθρωπος – κτήνος έδεσε τα πόδια του σκύλου του, στη συνέχεια τον έδεσε σε πεσμένη κολόνα, του έδεσε επίσης στο κεφάλι με σκοινί νάιλον σακούλα και σε συνέχεια τον πέταξε μέσα σε ένα χαντάκι σε αγροτική περιοχή του Παγκρατίου.
Ο φιλοζωικός ειδοποιήθηκε από αγρότη της περιοχής ο οποίος προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να τον απεγκλωβίσει.
Αμέσως έσπευσαν 2 μέλη του συλλόγου και η υπάλληλος του Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Λαμίας και μετά από μεγάλες προσπάθειες καταφέραμε να τον απελευθερώσουμε.
Αυτή τη στιγμή ο άτυχος σκύλος βρίσκεται φιλοξενούμενος σε φιλόζωο, υγιής και ευτυχής.























































