ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέες αλλαγές από το Facebook – Tι ανακοίνωσε

Νέες αλλαγές από το Facebook – Tι ανακοίνωσε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ακόμη ένα πακέτο αλλαγών παρουσίασε το Facebook, ενόψει της κατάθεσης του ιδρυτή του, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, στο Κογκρέσο την επόμενη εβδομάδα.

Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης θα αρχίσει όπως ανακοίνωσε να βάζει ειδικές ετικέτες σε όλες τις πολιτικές διαφημίσεις και εκστρατείες για προώθηση ζητήματων και σκοπών, ενώ θα αποκαλύπτει ποιος πλήρωσε για αυτές. Θα ζητά δε από όσους θέλουν να βάλουν τέτοιου είδους διαφημήσεις να δηλώνουν την ταυτότητα και την τοποθεσία τους.

Πρόκειται για επέκταση προηγούμενου σχεδίου του Facebook, το οποίο προέβλεπε ανάλογους κανόνες αποκλειστικά για διαφημίσεις πολιτικών υποψηφίων. Οι νέοι κανόνες θα τεθούν σε εφαρμογή μέσα στην άνοιξη, ενώ οι διαφημίσεις, θα ενταχθούν σε βάση δεδομένων, που θα προσφέρει τη δυνατότητα αναζήτησης, από τον Ιούνιο. Θα μένουν δε εκεί για τέσσερα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Gen Z και πολιτική – Μία σχέση ασυμβίβαστη

Μετά από 88 ημέρες ψηφιακού σκοταδιού, το Ιράν κατακλύζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με δραματικά πλάνα από την κατάρριψη αμερικανικού F-15

Διαδικτυακές απάτες: Ευρωπαϊκές Ενώσεις καταναλωτών κατά Meta, TikTok και Google

Οι μηχανές Τεχνητής Νοημοσύνης έχουν το δικό τους social media και θρησκεία: Κρουσταφαριανισμός – Η φιλοσοφική προσέγγιση ΣΟΚάρει

Χωρίς διαδίκτυο το Ιράν επί 48 ώρες – Ο Αγιατολάχ κάνει αναρτήσεις στο «Χ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr