ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Παιδική Πορνογραφία,


















































«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους
Συρία: Η τουρκική MİT μοιράζει όπλα στις φυλές της Ανατ. Συρίας για να επιτεθούν στους Κούρδους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχημάτισε δικογραφία σε βάρος 27χρονου για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.
Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε αίτημα των Κυπριακών Αρχών στη Δίωξη, ενώ εκτελέστηκε και παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για έρευνα στο σπίτι του 27χρονου, που φέρεται να απέσπασε από ανήλικη Κύπρια πορνογραφικό υλικό, μέσω διαδικτυακού παιχνιδιού και προγράμματος επικοινωνίας.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε την 4η Απριλίου στην οικία του 27χρονου, σε περιοχή της Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευή κινητού τηλεφώνου, που περιείχε κάρτα αποθήκευσης και τρία φορητά μέσα αποθήκευσης, τύπου USB, ενώ παράλληλα ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπό διερεύνηση υπόθεση.
Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.























































