ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Βίτσας, Ελληνικός Στρατός, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Συρία, Τουρκία,


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μήνυμα προς την Τουρκία πως η Ελλάδα δεν πρόκειται να εκχωρήσει ούτε έναν πόντο κυριαρχίας στην Τουρκία έστειλε ο Δημήτρης Βίτσας.
Ο κ. Βίτσας μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε πως οι Ένοπλες Δυνάμεις «έχουν τα μάτια τους 24» ενώ εκτίμησε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος σύρραξης διότι ο ελληνικός στρατός έχει μεγάλη αποτρεπτική δύναμη.
Ο κ. Βίτσας αναφέρθηκε στις προκλήσεις Τούρκων αξιωματούχων λέγοντας πως είναι «πολεμοχαρείς κορώνες» που μένουν σε επίπεδο ρητορικής, και δεν μετουσιώνονται σε πράξεις.
Ο κ. Βίτσας εκτίμησε πως οι παραβιάσεις της Άγκυρας έχουν στόχο να ανοίξουν κεφάλαια συζήτησης για το Αιγαίο.
Αναφορικά με τις επιθέσεις στη Συρία και τη δημιουργία νέων προσφυγικών ροών, ο Δημήτρης Βίτσας εκτίμησε πως η Ελλάδα δεν θα επηρεαστεί αλλά η Ιορδανία που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.
Επεσήμανε επίσης πως η χώρα μας μπορεί να σηκώσει συγκεκριμένο βάρος στο προσφυγικό και τυχόν κρίση, αρμόδια είναι να την αντιμετωπίσει η ΕΕ.
























































