ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας,


















































Ο Πεζεσκιάν προειδοποίησε τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ για «ασφυξία» από τον αμερικανικό ναυτικό αποκλεισμό - Τελείωναν φάρμακα και τρόφιμα στο Ιράν
Η Τουρκία προειδοποιεί για ανανεωμένο περιφερειακό πόλεμο καθοδηγούμενο από το Ισραήλ
Να σταματήσουμε τον ψευδοχαλίφη Ερντογάν ΤΩΡΑ πριν βυθίσει την περιοχή σε νεοοθωμανικό πόλεμο
Την ανάπτυξη ισραηλινού «Σιδηρού Θόλου» στα Εμιράτα (ΗΑΕ) επιβεβαίωσε Ισραηλινή Υπουργός
Ηράκλειο: Η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνογιαννάκη, η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η καινοτομία και το ανθρώπινο κεφάλαιο της χώρας είναι δύο υλικά στα οποία πρέπει να βασιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Μιλώντας στην εκδήλωση «Το όραμα της Ελλάδας για την Καινοτομία», στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι «το μοντέλο του χθες το ζήσαμε, μας οδήγησε στην κρίση» και πρόσθεσε πως «πρέπει να επενδύσουμε στο ανθρώπινο κεφάλαιο και την καινοτομία».
Σημείωσε επιπλέον ότι η κυβέρνηση συνεργάστηκε με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα πολύ δυναμικό «fund of funds». Όπως συμπλήρωσε, «εξασφαλίσαμε 200 εκατ. ευρώ ως ελληνικό Δημόσιο».
Στόχος, συνέχισε ο Πρωθυπουργός, είναι να ενισχυθούν οι νέες ιδέες, η νεανική επιχειρηματικότητα και η νεοφυής επιχειρηματικότητα. «Δημιουργούμε ένα νέο μοντέλο που πιστεύουμε ότι έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία», συμπλήρσε ο κ. Τσίπρας.
























































