ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισόβια σε δύο Αλβανούς για δολοφονία που διέπραξαν πριν 22 χρόνια – Πώς τους βρήκαν

Ισόβια σε δύο Αλβανούς για δολοφονία που διέπραξαν πριν 22 χρόνια – Πώς τους βρήκαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ισόβια κάθειρξη για δυο Αλβανούς υπηκόους, με συγγενικό δεσμό θείου και ανιψιού, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, για τη δολοφονία ενός 52χρονου κτηνοτρόφου που έγινε πριν από 22 χρόνια σε χωριό της Πέλλας.

Οι καταδικασθέντες μετά το φονικό του 52χρονου επέστρεψαν στην πατρίδα τους για ένα χρονικό διάστημα. Tα ίχνη τους εντόπισε πριν από λίγο καιρό η Ιντερπόλ βάσει «ερυθράς αγγελίας» των ελληνικών διωκτικών Αρχών και τους επέδωσε το κλητήριο θέσπισμα για να δικαστούν.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένα τρίτο άτομο, αδερφός και ανιψιός αντίστοιχα των καταδικασθέντων, το οποίο ήταν 15 χρονών όταν διαπράχθηκε το έγκλημα και παραπέμφθηκε στο Δικαστήριο Ανηλίκων της Έδεσσας.

Για τους δύο καταδικασθέντες που ερημοδίκησαν, η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης θα προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να εκδοθούν στην Ελλάδα για την έκτιση της ποινής τους ή οποία είναι από 20 ως 25 χρόνια ανάλογα με τη χώρα που θα φυλακιστούν.

Όπως είχαν καταθέσει εκείνη την περίοδο μάρτυρες στην Αστυνομία, ο 52χρονος κτηνοτρόφος φαίνεται ότι είχε προσλάβει τον 15χρονο, εκ των κατηγορουμένων, ως βοσκό στο ποίμνιο προβάτων που διατηρούσε στο Αρσένι. Τον απασχόλησε για 19 μέρες και η συμφωνία ήταν για 1.000 δραχμές μεροκάματο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Αστυνομία προειδοποιεί για ιστοσελίδα-απάτη μέσω της οποίας κλέβουν τραπεζικούς λογαριασμούς

Λάρισα: 50χρονος απειλούσε να κάψει ζωντανή τη 45χρονη πρώην σύζυγό του

Κηφισιά: Συνελήφθη 29χρονη οικιακή βοηθός που «ξάφριζε» κοσμήματα

Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο – Ήταν γνώριμος των Αρχών

Νοσοκομείο Αττικόν: Με μαχαίρι 90χρονος προσπάθησε να επισκεφθεί τη Μάρω Κοντού

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr