ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα αποκτά αντι-drone ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ - «Ανάγκη να υπερασπίσουμε αυτή τη χώρα, τον πολιτισμό μας, την κουλτούρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ομολογία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη ότι δεν δήλωσε ‘εκ παραδρομής’ την εξωχώρια εταιρία ως όφειλε στα πόθεν έσχες του είναι παράνομη πράξη για την οποία πρέπει να επιληφθούν οι αρμόδιες αρχές» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως σημειώνει, πρέπει να γίνει πλήρης διερεύνηση της δραστηριότητας της συγκεκριμένης εταιρείας και να κατατεθούν όλα τα σχετικά έγγραφα που την αφορούν.
«Ελπίζουμε δε ότι το γεγονός πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χρησιμοποίησε τους ίδιους ακριβώς ισχυρισμούς για να δικαιολογήσει τη μη δήλωση της εταιρείας με αυτούς που είχε χρησιμοποιήσει η Μαρέβα Μητσοτάκη αναφορικά με την εταιρεία Eternia Capital Management τον περασμένο Νοέμβριο, να οφείλεται σε καθαρή σύμπτωση» τονίζει το κυβερνών κόμμα.
«Κι όσο για τις απειλές περί μηνύσεων που εκτοξεύει ο κ. Γεωργιάδης αναφορικά με το καθεστώς που διέπει τις επιχειρήσεις με έδρα την Κύπρο, του υπενθυμίζουμε ότι, στις 25 Αυγούστου 2015, 18 βουλευτές της ΝΔ, μεταξύ των οποίων ο νυν πρόεδρος της, Κυρ. Μητσοτάκης αλλά και ο ίδιος, είχαν καταθέσει ερώτηση στη Βουλή στην οποία αναφέρονταν στην ύπαρξη εξωχώριας εταιρείας στην Κύπρο την οποία κατείχε ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
























































