ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ιράν διαθέτει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή άνω των 200 πυρηνικών βομβών
Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο - Στις αρχές του 2028 η απόδοση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίσκεψη στη Μονή Καισαριανής πραγματοποίησε την Πέμπτη η δούκισσα Κορνουάλης Καμίλα, όπου, μαζί με την υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, συμμετείχε σε εκπαιδευτική δραστηριότητα με μαθητές από τη σχολή Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου.
Η δούκισσα της Κορνουάλης διάβασε στους μαθητές από το πρωτότυπο αγγλικό κείμενο το Κεφάλαιο 6 του βιβλίου «Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος».
Ακολούθησε η ανάγνωση του ίδιου κεφαλαίου στα ελληνικά, από τη Λυδία Κονιόρδου.
Στη συνέχεια, οι μαθητές παρουσίασαν την αντίστοιχη θεατρική σκηνή εισπράττοντας το χειροκρότημα της δούκισσας, στην οποία δώρισαν έναν πίνακα ζωγραφικής.
Αφορμή για το συγκεκριμένο δρώμενο ήταν η ανακήρυξη της Αθήνας ως Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου 2018.
























































