Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαξίμου: Μπάχαλο η γραμμή της Ν.Δ. – Οι εκλογές θα γίνουν το 2019

Μαξίμου: Μπάχαλο η γραμμή της Ν.Δ. – Οι εκλογές θα γίνουν το 2019
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για μπάχαλο στη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας κάνουν λόγο από το Μέγαρο Μαξίμου, μπάχαλο που όπως σημειώνουν, αποτυπώθηκε και στη ψηφοφορία της Τετάρτης στη Βουλή.

«Ο κ. Μητσοτάκης ζητά εκλογές το Σεπτέμβρη, ο αντιπρόεδρός του «την επόμενη Κυριακή». Τελικά ποιος εκφράζει την επίσημη θέση της ΝΔ; Ή μήπως δεν υπάρχει επίσημη θέση; Το μπάχαλο στη γραμμή της ΝΔ, όπως εκφράστηκε και στη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή, φανερώνει το αδιέξοδό της» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση από το πρωθυπουργικό γραφείο.

«Διότι η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια, οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβρη του 2019 και μέχρι τότε, μία σειρά από υποθέσεις σκανδάλων που αγχώνουν την ηγεσία της ΝΔ θα έχουν βρει το δικαστικό τους δρόμο ανεμπόδιστα, όπως ορίζει ο νόμος» σημειώνουν από το Μαξίμου.

«Εμείς ζητάμε την επόμενη Κυριακή εκλογές. Ακόμη και με αυτοδυναμία χρειαζόμαστε ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις» είχε δηλώσει νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι στόχος είναι «μια μεγάλη νίκη και να επαναπατρίσουμε όλους τους νεοδημοκράτες».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% – Ο Τσίπρας έως και 36%

Ανυποχώρητοι οι αγρότες: «Ο πρωθυπουργός μας εμπαίζει» – Ανοιχτά τα μπλόκα στις γιορτές

Δημοσκόπηση Pulse: 23,5% η ΝΔ – Στο 21% έως 33% οι εν δυνάμει ψηφοφόροι Τσίπρα

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ «καίει» την κυβέρνηση – Πέφτει στο 23,8% η ΝΔ

Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ – 23,2% ο Τσίπρας – Καθολική η στήριξη στους αγρότες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...