ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στο γήπεδο ο Γρηγόρης Δημητριάδης «συγκρούστηκε» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Σκίστηκε η μπλούζα του Μαρινάκη
ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο δημοσιοποίησε νέα αποχαρακτηρισμένα βίντεο με UFO
Η Ισπανία έδειρε τους «σανδαλάκηδες ακτιβιστές» ενώ προηγουμένως είχε καταδικάσει το Ισραήλ
Ολλανδία: Απαγόρευση στην αγορά προϊόντων από την Ιουδαία και τη Σαμάρεια
Η Τουρκία «εχθρικό κράτος» για το Ισραήλ, δήλωσε Ισραηλινός Υπουργός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Σκοπιανό βρέθηκε πράγματι στο επίκεντρο της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε νωρίτερα την Τρίτη ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν για το Σκοπιανό εν όψει της Συνόδου Κορυφής ΕΕ- Δυτικών Βαλκανίων στη Σόφια.
Σύμφωνα με το Μαξίμου ο Πρόεδρος Τουσκ επικρότησε τις προσπάθειες που καταβάλλει η ελληνική κυβέρνηση για την επίλυση των διαφορών της με τις γειτονικές της χώρες, που άλλωστε αποτελεί και προϋπόθεση για την ενταξιακή προοπτική τους.
Ο πρωθυπουργός από την πλευρά του υπογράμμισε πως η Ελλάδα θα διαδραματίζει πάντοτε εποικοδομητικό ρόλο για τη σταθερότητα και την αναπτυξιακή προοπτική των Βαλκανίων.
























































