ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γενοκτονία Ποντίων, Γιάννης Μπουτάρης, Δήμος Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Πόντιοι, Τοπική Αυτοδιοίκηση,


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με μία πολύ σκληρή ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κάνοντας λόγο για «ακροδεξιούς τραμπούκους που πρέπει να βρεθούν άμεσα αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους».
«Αυτοί που επιτέθηκαν στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, δεν είναι ούτε αγανακτισμένοι πολίτες, ούτε συγκεντρωμένο πλήθος.
»Είναι απλά ακροδεξιοί τραμπούκοι που πρέπει να βρεθούν άμεσα αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους» σημειώνει το πρωθυπουργικό γραφείο.
«Όσο πολιτικές δυνάμεις επιτρέπουν σε ακροδεξιά περιθωριακά στοιχεία να κρύβονται πίσω από ένα δήθεν αίσθημα πατριωτισμού, τόσο το φίδι του φασισμού θα απειλεί τη Δημοκρατία» καταλήγει, με αφορμή την επίθεση στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τη Γενοκτονία των Ποντίων.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, έκανε λόγο για «ντροπή» αναφερόμενος στη «φασιστική επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Να μην επιτρέψουμε στο σκοτάδι να καταπιεί το φως της Δημοκρατίας».
Δείτε αναλυτικά τι συνέβη εδώ
























































