ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η ΝΔ όχι μόνο δεν αντέχει την επιτυχή ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης, αλλά κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να την υπονομεύσει», τονίζει η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, απαντώντας στην κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης για θέματα της Δημόσιας Διοίκησης.
Σε γραπτή δήλωσή της που φέρει τον τίτλο «Καλή προσπάθεια…», η κ. Γεροβασίλη προσθέτει:
«Όλο αυτό το διάστημα, η ΝΔ «καταγγέλλει» και «τα δημοσιεύματα που ακολουθούσαν, αποκάλυπταν», όπως ομολογούν και οι ίδιοι.
Μίλησαν για διόγκωση του κράτους. Διαψεύστηκαν.Μίλησαν για τη μη εφαρμογή της κινητικότητας. Διαψεύστηκαν.Μίλησαν για πάγωμα της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων. Διαψεύστηκαν.
Μίλησαν για επιλογή κομματικών στελεχών στη δημόσια σιοίκηση. Διαψεύστηκαν.
Καλή η προσπάθεια, αλλά…
Στην επόμενη ημέρα για τη χώρα η Δημόσια Διοίκηση αναβαθμίζεται.Και αυτό δεν διαψεύδεται» καταλήγει στη δήλωσή της η υπουργός.
























































