ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Λύθηκε το μυστήριο με την οσμή που «έπνιξε» την Αθήνα
ΑΠΕΙΛΗ! Οι λαγοκέφαλοι «κατακτούν» τις ελληνικές θάλασσες - Επιτίθενται λουόμενους, μετατρέπουν τις θάλασσες σε υγρές ερήμους
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Πτώση 30% στην κατανάλωση ποτών - Αιτίες; Αλκοτέστ και φτώχεια
Αίγιο: Μητέρα και ο 26χρονος γιος της βρέθηκαν νεκροί σε λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να «υπερβεί επιτέλους τον εαυτό του» και να «συνειδητοποιήσει ότι ο διχαστικός του λόγος μόνο ζημία προκαλεί στον τόπο», καλεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την έφοδο του «Ρουβίκωνα» και άλλων δύο συλλογικοτήτων στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Σε δήλωσή του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι «κάθε μορφή βίας είναι απαράδεκτη απ’ όπου και αν προέρχεται και εν τέλει υπονομεύει τη Δημοκρατία μας».
Κάνει επίσης λόγο για πρωτοφανή απόπειρα τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης, αναφερόμενος στην έφοδο στο ΣτΕ.
Ο κ. Μητσοτάκης υπογραμμίζει πως «ούτε η χώρα, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε βέβαια οι πολίτες επιτρέπεται να γίνονται έρμαιο του κάθε Ρουβίκωνα ή άλλων ομάδων, τις οποίες η κυβέρνηση, βέβαια, πολύ καλά γνωρίζει».
«Ο κ. Τσίπρας ας υπερβεί, επιτέλους, τον εαυτό του. Και ας συνειδητοποιήσει ότι ο διχαστικός του λόγος μόνο ζημία προκαλεί στον τόπο. Κι ας διασφαλίσει, όπως οφείλει, το νόμο, την τάξη, την ασφάλεια, τη συνοχή της κοινωνίας και την ομαλή λειτουργία των θεσμών», συνεχίζει ο πρόεδρος της Ν.Δ. και καταλήγει:
«Αυτή είναι, άλλωστε, η απαίτηση όλων των Ελλήνων, ανεξάρτητα από την ιδεολογική και πολιτική τους τοποθέτηση».
























































