ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ το εμετικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό»

Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ το εμετικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κατά της εφημερίδας «Μακελειό» στρέφεται και η ΕΣΗΕΑ, μετά τη κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα που διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος.

Η ΕΣΗΕΑ, με σημερινή της ανακοίνωση τονίζει πως «αποφάσισε να παραπέμψει την υπόθεση στο αρμόδιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας να ελεγχθούν για τυχόν παραβιάσεις του Καταστατικού και των Αρχών Δεοντολογίας του δημοσιογραφικού επαγγέλματος».

«Το Δ.Σ. τονίζει ότι οι δημοσιογράφοι είναι υποχρεωμένοι κατά την άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος να εκφράζουν με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα την είδηση τηρώντας κατά γράμμα τους νόμους και τις Αρχές Δεοντολογίας. Η στάση αυτή πρέπει να τους διαπνέει σε κάθε περίσταση, πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για εθνικά ζητήματα», καταλήγει.

Το εν λόγω πρωτοσέλιδο, έχει τίτλο «Στα 8 μέτρα σαν τον Μπελογιάννη” υπέρτιτλο “Τα ανδρείκελα των δοσιλογισμού παρέδωσαν την Μακεδονία μας στους αλβανο – σλάβους με την ψευδεπίγραφη ονομασία “Βόρεια Μακεδονία” Παυλόπουλος – Τσίπρας – Κοτζιάς : εκτελεστικό απόσπασμα με μια σφαίρα στο κεφάλι για χαριστική βολή».

Και κάτω από τη φωτογραφία του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου έγραφε “Σε καιρό πολέμου εκτελούνται κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Κατάρ διοχετεύει εκατομμύρια για να διαμορφώσει τις απόψεις των νεαρών Αμερικανών για το Ισραήλ

Ο Νίκος Δένδιας με Ελληνοαυστραλούς δημοσιογράφους: «Διαπίστωσα με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη δύναμη, τη ζωντάνια και τη δυναμική του Ελληνισμού της Αυστραλίας»

Αζερμπαϊτζανός δημοσιογράφος και ακτιβιστής Ριζά Αγκαλί: «Είμαστε στο πλευρό του ιρανικού λαού, αυτός ο αγώνας είναι αγώνας όλης της Ισλαμικής Ούμα»

Τα ιρανικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν τον «αιφνίδιο θάνατο» του Λίντσεϊ Γκράχαμ – Το Ιράν είχε ζητήσει τη δολοφονία του

Ηράκλειο: Η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνογιαννάκη, η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr