ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ΚΟ της ΝΔ χειροκροτούσε όρθια τον Σαμαρά, η Ντόρα καθιστή με την τσάντα αγκαλιά κοίταγε να φύγει

Η ΚΟ της ΝΔ χειροκροτούσε όρθια τον Σαμαρά, η Ντόρα καθιστή με την τσάντα αγκαλιά κοίταγε να φύγει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Απουσίαζε από την Ολομέλεια της Βουλής την ώρα της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ η παρούσα Ντόρα Μπακογιάννη ούτε τον χειροκρότησε, σαν ολοκλήρωσε, ούτε σηκώθηκε όρθια, όπως η υπόλοιπη σαμαρική κοινοβουλευτική ομάδα αποθεώνοντάς τον, ενώ κρατώντας την τσάντα της αγκαλιά κοίταξε την έξοδο να φύγει.

Και αυτό ακριβώς έκανε, μόλις πέρασε από δίπλα της ο Αντώνης Σαμαράς, σηκώθηκε από το έδρανό της και κρατώντας την τσάντα της βγήκε έξω.

Οι φεουδάρχες τσομπαναραίοι της Νέας Δημοκρατίας έχουν πολλά προηγούμενα μεταξύ τους και όσο και να φωνάζουν για ενότητα, είναι πλέον ένα μόρφωμα που αρκεί μια σπίθα για να τιναχτεί στον αέρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο βολικός «μπαμπούλας»

Ο Σαμαράς «ξεσκίζει» τα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη: «Διεθνές ξέπλυμα της Τουρκίας, με “Φιλίες” και κατευνασμούς»

Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη – Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα

Ένας χρόνος από τον χαμό της Λένας Σαμαρά: Σε κλίμα συγκίνησης το μνημόσυνο

Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται…»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...