ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται τριήμερη κακοκαιρία με χαλάζι και καταιγίδες σε πολλές περιοχές
Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν μαζική επίθεση στο Ιράν - Σοβαρός κίνδυνος κλιμάκωσης
Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα επιτεθούν εκ νέου στο Ιράν - «Μας περνούν για κορόιδα»
Αίγιο: Συνελήφθη ο 65χρονος Ιταλός για τους φόνους της συντρόφου του και του γιου της
Ερντογάν: «Η ασφάλεια της Τουρκίας δεν ξεκινά από το Χατάι, αλλά από το Χαλέπι, τη Δαμασκό και τη Βηρυτό»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις του μετά την κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Γραμματείας των ΑΝΕΛ ζήτησε εισαγγελική παρέμβαση για τις απειλές και πιέσεις που δέχονται στελέχη και βουλευτές των ΑΝΕΛ από νεοφασίστες και μέλη εγκληματικών οργανώσεων-όπως είπε.
Ανέφερε επίσης πως είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης τα κινητά τηλέφωνα των μελών των ΑΝΕΛ ώστε να ελεγχθούν τα απειλητικά sms και e-mail.
Εξάλλου, ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι θα ζητήσει από τον πρωθυπουργό η έγκριση της συμφωνίας με την πΓΔΜ, εάν και όταν έρθει στη Βουλή, να γίνει με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών.
























































