ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Λαπίντ για την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν: «Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διπλωματική καταστροφή στην ιστορία μας»
Το Ιράν σταμάτησε τη διέλευση δεξαμενοπλοίων από το Ορμούζ λόγω της «παραβίασης» της συμφωνίας εκεχειρίας από το Ισραήλ
Μήνυση κατά του προέδρου της ΕνΔΕ Χρ. Σεβαστίδη προανήγγειλε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος
Μετά από ερώτηση Φαραντούρη η Κάγια Κάλας καταδίκασε τις τουρκικές «μαγκιές» στις θάλασσές μας
Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ θα συζητήσει με τον Ρούτε την αποχώρηση των ΗΠΑ από το ΝΑΤΟ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής σήμερα Κυριακή 24 Ιουνίου στις Βρυξέλλες για το προσφυγικό/μεταναστευτικό, αναμένεται να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων για τη διαχείριση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών, ενόψει της ευρύτερης συζήτησης για αυτά τα θέματα, που θα γίνει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 28 και 29 Ιουνίου.
Η Ελλάδα σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές προσέρχεται σε αυτή τη συνάντηση, διατυπώνοντας τις πάγιες θέσεις της, με έμφαση στην ανάγκη αναθεώρησης της ευρωπαϊκής πολιτικής για την παροχή ασύλου και με δίκαιη κατανομή των βαρών της προσφυγικής κρίσης.
Θα τονίσει ότι το ζήτημα είναι ευρωπαϊκό και για αυτό πρέπει να αντιμετωπιστεί με ευρωπαϊκές και όχι μονομερείς πρωτοβουλίες, με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και συνεργασία με τις χώρες προέλευσης και διέλευσης.
























































