ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβουλεύσεις με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, θα έχει σήμερα Τετάρτη στη Μόσχα ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Τζον Μπόλτον, εν όψει της επίσκεψης Αμερικανών γερουσιαστών στη Ρωσία, αλλά και υπό το ενδεχόμενο μιας συνάντησης μεταξύ των προέδρων των δύο χωρών, Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντιμίρ Πούτιν.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, στις σημερινές διαβουλεύσεις θα εξεταστούν θέματα που σχετίζονται με την διεθνή σταθερότητα, την ασφάλεια και τον αφοπλισμό.
Επίσης, θα συζητηθούν ζητήματα περιφερειακής γεωπολιτικής δυναμικής (η κατάσταση στην Συρία) όπως και οι διμερείς σχέσεις.























































