Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αθωώθηκε το στέλεχος του «Ρουβίκωνα» που έγραψε στο Facebook ότι θα κάψει τον ΣΚΑΪ

Αθωώθηκε το στέλεχος του «Ρουβίκωνα» που έγραψε στο Facebook ότι θα κάψει τον ΣΚΑΪ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αθώο έκρινε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο το ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα το οποίο κάθισε στο εδώλιο με την κατηγορία της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος η οποία αφορούσε σε ανάρτηση, μέσω Facebook, στην οποία ανέφερε πως η συλλογικότητα θα κάψει τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Στο πλευρό του κατηγορούμενου βρέθηκαν περίπου 100 άτομα τα οποία, νωρίτερα, άκουσαν τον εισαγγελέα της έδρας να ζητεί να κηρυχθεί ένοχος ο κατηγορούμενος.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου στο σκεπτικό της απόφασης του ανέφερε πως δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την εφαρμογή της νομοθετικής διάταξης βάσει της οποίας ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του κατηγορούμενου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην απολογία του ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε στην επίμαχη ανάρτηση κάνοντας λόγο, μεταξύ άλλων, για «ιδεολογική καταστολή».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αναστασοπούλου σε Πορτοσάλτε: «Όχι, Άρη μου, αυτό θα το πάρεις πίσω, δεν θα το απευθύνεις σε μένα, όχι!»

Πέθανε σε ηλικία 83 ετών ο ηθοποιός Χρήστος Πολίτης

Πέθανε ο Γιώργος Παπαδάκης – Τέλος εποχής για την ελληνική τηλεόραση

Η Μοσάντ χαρακτηρίζει το Κατάρ πηγή πολεμικής υποκίνησης

Πέθανε ο ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ σε ηλικία 73 ετών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr