ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
ΒΙΝΤΕΟ: Η Καρυστιανού κατεβαίνει στις εκλογές - «Καμία συνεργασία με το παλιό σύστημα»
Ο Νίκος Παππάς συνέθλιψε τον Νίκο Παπαθανάση - Η αλήθεια με νούμερα
Συριακές Αρχές: Ο δράστης της επίθεσης που σκότωσε Αμερικανούς ήταν μέλος των δυνάμεων ασφαλείας
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ο μανάβης Άχμεντ αλ Άχμεντ πάλεψε με έναν τζιχαντιστή κι έσωσε Εβραίους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ, Κωσταντίνο Μίχαλο, μετά τη διαγραφή του από τη Ν.Δ., στηρίζει με δήλωσή του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων Κλωστοϋφαντουργών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΑ, Ελευθέριος Κούρταλης.
«Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών είναι, από το καταστατικό του, νόμιμος οικονομικός σύμβουλος της εκάστοτε κυβέρνησης, ανεξάρτητος θεσμός και δεν έχει πολιτική εξάρτηση, έχοντας ως μοναδικό στόχο την εκπροσώπηση των συμφερόντων των μελών του και των παραγωγικών τάξεων», αναφέρει ο κ. Κούρταλης.
Σημειώνει ότι «ως τ. Γεν. Γραμματέας, Α΄ Αντιπρόεδρος, και νυν μέλος του ΔΣ του ΕΒΕΑ, είμαι σε θέση να δηλώσω ότι η μεγάλη πλειοψηφία του επιχειρηματικού κόσμου θεωρεί θετική την έξοδό μας, μετά από 8 χρόνια μνημονίων, αναγνωρίζοντας την ανάγκη να στηριχθεί πλέον η χώρα μας στις δικές της δυνάμεις» και προσθέτει:
«Είναι προφανές, ότι μία προκήρυξη εκλογών, στην παρούσα φάση, θα αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα στην προσπάθεια της χώρας για ανάταξη της οικονομίας της, υπενθυμίζοντας τα ανάλογα προβλήματα που δημιούργησαν οι εκλογές του 2015».
Ως προς το θέμα της «Συμφωνίας των Πρεσπών» ο κ. Κούρταλης σημειώνει «ήταν αναγκαίο, μετά από 30 περίπου χρόνια άκαρπων συνομιλιών και διαπραγματεύσεων, να βρεθεί μια λύση, η οποία θα βελτιώσει τις σχέσεις με την γείτονα χώρα, προσβλέποντας σε περαιτέρω συνεργασία των επιχειρήσεων των δύο χωρών».
Τέλος, αναφέρει ότι ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, στην 12ετή, προεδρία του στο ΕΒΕΑ, αγωνίστηκε με επιτυχία για την επίλυση των προβλημάτων, την προώθηση των καίριων θεμάτων του επιχειρηματικού κόσμου, και την αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού, γεγονός που έχει αναγνωρισθεί από τα μέλη του ΕΒΕΑ.






















































