ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κινέζος συνελήφθη στον Άλιμο για υπεξαίρεση 30 δισεκατομμυρίων γουάν

Κινέζος συνελήφθη στον Άλιμο για υπεξαίρεση 30 δισεκατομμυρίων γουάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άλιμος, Αστυνομία, Κίνα,

Συνελήφθη στον Άλιμο ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις, το μεσημέρι της Τρίτης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων, Αρχείου και Ταυτοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 41χρονος Κινέζος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης των Κινεζικών Αρχών, κατηγορούμενος για το αδίκημα της «παράνομης απορρόφησης δημοσίων καταθέσεων».

Κατηγορείται ότι μαζί με άλλους συνεργούς του, ίδρυσε και διηύθυνε ηλεκτρονική πλατφόρμα, με σκοπό την απορρόφηση (συλλογή) καταθέσεων από μεγάλο αριθμό θυμάτων, μέσω της υπόσχεσης μεγάλου επιτοκίου επιστροφής. Από την ανωτέρω εγκληματική του δραστηριότητα, αποκαλύφθηκε ότι συνέλεξε παράνομα άνω των 30 δισεκατομμυρίων RMB (νομισματική μονάδα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας).

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Πεντάγωνο απορρίπτει την αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν και επανεξετάζει τις πυρηνικές επιλογές

Ρωσία: Κινέζοι εργάτες υποχρέωσαν τις Δυνάμεις Ασφαλείας σε υποχώρηση

Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια – Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί την πατρίδα»

Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο

NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα – Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr