ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ντόναλντ Τραμπ για 25η Μαρτίου: «Σήμερα φέρνουμε στη μνήμη μας την αρχαία κληρονομιά μας»
Πλήγμα στον τουρισμό της Τουρκίας από τον πόλεμο στο Ιράν: Αυξάνονται οι ακυρώσεις και τα κόστη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καταδικασμένος για φόνο ο 78χρονος άνδρας που πυροβόλησε τον Σύρο πρόσφυγα στην Μόρια – Γιατί πυροβόλησε το νεαρό μπροστά στην οικογένεια του – Τι γνωρίζουμε έως τώρα.
Ένας 78χρονος καταδικασμένος στο παρελθόν σε πολυετή κάθειρξη για το φόνο της γυναίκας του, ποινή την οποία και εξέτισε, είναι ο δράστης της σημερινής επίθεσης σε 16χρονο Σύρο αιτούντα άσυλο τον οποίο και πυροβόλησε στο κεφάλι και στα πόδια με το κυνηγετικό του όπλο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που έπιασε όπλο στα χέρια του.
Ο 78χρονος διαμένει σε σπίτι μέσα σε κτήμα πολύ κοντά στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας και οι πληροφορίες τον φέρνουν να έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν το όπλο του για να απομακρύνει από την ιδιοκτησία του πρόσφυγες και μετανάστες.
Σήμερα, όπως αναφέρουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πυροβόλησε τον 16χρονο Σύρο μπροστά στα μάτια των γονιών του και του ανήλικου αδελφού του.
Η οικογένεια είχε φύγει από τον καταυλισμό κατά τα χθεσινοβραδινά επεισόδια ανάμεσα σε αραβόφωνους και Αφγανούς αιτούντες άσυλο προκειμένου να προστατευθεί.
Περίμεναν δηλαδή να ηρεμήσουν τα πράγματα για να επιστρέψουν στον καταυλισμό.
Ο 78χρονος έχει συλληφθεί και ανακρίνεται στην Αστυνομία ενώ από την πρώτη στιγμή ισχυρίστηκε ότι φοβήθηκε πως θα τον κλέψουν.
Ο 16χρονος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και σύμφωνα με ιατρικές πηγές έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Ας σημειωθεί ότι ο 16χρονος με την οικογένεια του έφθασε στη Λέσβο από τις απέναντι ακτές μόλις προχθές Κυριακή 8 Ιουλίου.
Πηγή: documentonews.gr























































