ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολάριο, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κίνα, Ντόναλντ Τραμπ,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέες βολές σε Ε.Ε. και Κίνα για τη νομισματική τους πολιτική αλλά και κατά της Fed για τις αυξήσεις των επιτοκίων εκτόξευσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας πως το ισχυρό δολάριο, μαζί με τα αυξανόμενα επιτόκια, υπονομεύουν το «ανταγωνιστικό πλεονέκτημα» των ΗΠΑ.
«Η Κίνα, η Ε.Ε. και άλλοι χειραγωγούν τα νομίσματα και τα επιτόκιά τους για να τα διατηρούν σε χαμηλά επίπεδα, τη στιγμή που οι ΗΠΑ αυξάνουν τα επιτόκια και το δολάριο γίνεται όλο και πιο ισχυρό – αφαιρώντας το μεγάλο ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα», ανέφερε ο κ. Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter.
Ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους διατύπωσε επίσης την εκτίμηση ότι «οι ΗΠΑ δεν πρέπει να τιμωρούνται διότι τα πάνε πολύ καλά».
Η Fed από την αρχή του έτους, έχει προχωρήσει σε δύο αυξήσεις επιτοκίων, ενώ αναμένεται να υλοποιήσει ακόμη δύο έως τον Δεκέμβριο του 2018.























































