ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Süddeutsche Zeitung, Δημήτρης Παπαδημούλης, Ευρωβουλευτές, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»
Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% - Εντός βουλής ο Κασιδιάρης
Ο Νίκος Δένδιας «αναβίωσε» τα πυρπολικά με τον «Πυρπολητή» - Μη Επανδρωμένο και Αυτόνομο σκάφος επιφανείας, ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης
Αποπομπή Γκιλφόιλ: Εξηγήσεις από την κυβέρνηση ζητάει η αντιπολίτευση
Η Κίμπερλι δήλωσε «πάντα ευγνώμων στον πρόεδρο Τραμπ» - Τραμπ: «Δεν ήταν ποτέ μέλος της οικογένειάς μου. Έβγαινε με τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη διγλωσσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στηλιτεύει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Ειδικότερα, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, έγραψε για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Suddeutsche Zeitung: «Μιλώντας σε γερμανική εφημερίδα ο Μητσοτάκης ομολογεί ότι στις 20 Αυγούστου τελειώνουν τα μνημόνια και ότι θα σεβαστεί την συμφωνία των Πρεσπών.
Την ίδια ώρα στην Ελλάδα μιλά για 4ο μνημόνιο κ στο μακεδονικό το παίζει αλά Σαμαράς. Η κραυγαλέα λαϊκίστικη διγλωσσία του βγάζει μάτι!».
























































