ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Σκοτ Μπέσεντ ανακοίνωσε τις κυρώσεις που στραγγαλίζουν το Ιράν - Στο «στόχαστρο» Κίνα και Τουρκία
Δυσαρέσκεια στην Ουάσιγκτον για τον Τόμας Μπάρακ - Κοντά στην καρατόμηση;
Το Ιράν προσπάθησε να δολοφονήσει τον γιο του Νετανιάχου
Ρούμπιο και Χέγκσεθ στην Αθήνα πριν τις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ
Project Panama: Εκατομμύρια αντίτυπα -ακόμα και σπάνιων βιβλίων- «ταΐζουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη και μετά καταστρέφονται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ευθύνες στην ελληνική Πολιτεία και συγκεκριμένα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας καταλογίζει η βουλευτής και τομεάρχης Οικονομίας της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη για τη φωτιά και την ολοσχερή καταστροφή που υπέστη στα Χανιά το Πολεμικό Μουσείο.
«Η χθεσινή καταστροφή ενός από τα ιστορικότερα και ωραιότερα κτήρια της πόλης των Χανίων οφείλεται αποκλειστικά στην αδιαφορία της ελληνικής γραφειοκρατίας και των αρμοδίων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Αφύλακτο και εγκαταλελειμμένο κατέληξε χθες το βράδυ ολοκληρωτικά κατεστραμμένο» δήλωσε η κ. Μπακογιάννη.
Επισήμανε παράλληλα την ανάγκη να κινηθούν οι διαδικασίες για να παραδοθεί το Μουσείο στο δήμο Χανίων ώστε να ενταχθεί σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα χρηματοδότησης για την άμεση αναστήλωσή του.
























































