ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άντριου Μπράνσον, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Πραξικόπημα, Πραξικόπημα Τουρκία, Προτεσταντισμός, Τουρκία,


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έφεση ενάντια στην απόφαση για τον κατ’ οίκον περιορισμό του και για την απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα άσκησε ο Αμερικανός προτεστάντης πάστορας Άντριου Μπράνσον, ο οποίος είναι κατηγορούμενος στην Τουρκία για «τρομοκρατία», δήλωσε ο δικηγόρος του.
Η υπόθεση Μπράνσον έχει προκαλέσει κρίση στις σχέσεις Τουρκίας και ΗΠΑ, με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς να επαναλαμβάνει την απειλή της Ουάσινγκτον να επιβάλει κυρώσεις στην Άγκυρα εξαιτίας της συνεχιζόμενης κράτησης του Αμερικανού πάστορα.
Ο Μπράνσον, ο οποίος βρίσκεται πλέον σε κατ΄ οίκον περιορισμό έπειτα από φυλάκιση 21 μηνών, κατηγορείται από τις τουρκικές αρχές για «τρομοκρατική» δράση και υποστήριξη της ισλαμιστικής οργάνωσης η οποία, σύμφωνα με την Άγκυρα, βρισκόταν πίσω από το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα του 2016, αλλά και της εκτός νόμου αυτονομιστικής κουρδικής ένοπλης οργάνωσης Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK).
Ο πάστορας, ο οποίος αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίες, αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 35 ετών αν κριθεί ένοχος.
Η προσφυγή αναφέρει ότι ο Μπράνσον εξακολουθεί να στερείται της ελευθερίας του και δεν είναι σε θέση να επιστρέψει στην κανονική του ζωή και να εκτελέσει τα θρησκευτικά του καθήκοντα.
Ο δικηγόρος του, Τζεμ Χαλαβούρτ δήλωσε ότι το τουρκικό δικαστήριο της Σμύρνης, όπου δικάζεται ο Μπράνσον, θα αποφανθεί επί της προσφυγής σε 3 με 7 μέρες.
Η επόμενη ακρόασή του για τη δίκη του έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο.























































