ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
DW: Ο λόγος που μόλις 6% των γερμανικών νοικοκυριών έχουν κλιματιστικά στα σπίτια τους
«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην κατάργηση 32 λογαριασμών και σελίδων, που πιστεύεται πως είχαν στηθεί με στόχο να επηρεάσουν τις ενδιάμεσες εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου για το Κογκρέσο των ΗΠΑ προχώρησε το Facebook.
To δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο έχει βρεθεί στο στόχαστρο κριτικής και ερευνών, για τη χρήση δεδομένων εκατομμυρίων χρηστών από την Cambridge Analytica, που είχε αναλάβει την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, ανέφερε ότι η έρευνα βρίσκεται «σε πολύ αρχικά στάδια» και επομένως δεν μπορεί να πει ακόμη ποιος βρίσκεται πίσω από τους ύποπτους λογαριασμούς και σελίδες.
Οι δημιουργοί τους, όπως υποστήριξε, κατέβαλαν μεγαλύτερη προσπάθεια να κρύψουν την ταυτότητά τους ακόμη και από εκείνη των Ρώσων, που κατηγορούνται για προσπάθεια επηρεασμού του αποτελέσματος των προεδρικών εκλογών του 2016.
Το Facebook εντόπισε συγκεκριμένα 17 ύποπτα προφίλ και επτά λογαριασμούς Instagram, από τα οποία δημιουργήθηκαν περισσότερες από 9.500 αναρτήσεις, ενώ δημοσιεύθηκαν και 150 διαφημίσεις συνολικής αξίας 11.000 δολαρίων.
Περισσότεροι από 290.000 λογαριασμοί ακολούθησαν τουλάχιστον μία από τις σελίδες, που εμπλέκονται στην υπόθεση.























































