ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Αυθαίρετα, Νέα Δημοκρατία, Πυρκαγιά, ΣΥΡΙΖΑ, Φωτιά, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,


















































Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;
Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός θέλει «εκκλησιαστικά» την Αφρική και την Ουκρανία - Πώς το «ξανθό γένος» προσπαθεί να καταστρέψει το Πατριαρχείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για «υποκρισία» της Νέας Δημοκρατίας που «πραγματικά ξεπερνάει κάθε όριο» κάνει λόγο, μετά και την ανακοίνωση του Μαξίμου, ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το θέμα των αυθαιρέτων.
Όπως υποστηρίζει το Γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος, η αξιωματική αντιπολίτευση «κάθε μέρα που περνάει βυθίζεται περισσότερο στην ανυποληψία και την ανευθυνότητα.
»Σήμερα η κ. Σπυράκη με περίσσιο θράσος δήλωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης ζητούσε από το 2007 κατεδάφιση των αυθαιρέτων.
»Λίγες μέρες πριν, ο κ. Βορίδης δήλωνε ότι η Ελλάδα έχει παντού αυθαίρετα, δεν είναι το Μονακό ή η Ελβετία, και δεν πρέπει να αναζητηθούν στη δόμηση οι αιτίες της καταστροφής.
»Τελικά τι από τα δύο ισχύει; Και πόσο θα συνεχιστεί η σπέκουλα και η προπαγάνδα της ΝΔ για την τραγωδία;» διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ.
























































