ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φρουροί της Επανάστασης: Για πρώτη φορά πύραυλος «Σετζίλ» κατά του Ισραήλ
ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΤΕΧΕΡΑΝΗ: 6.000 νεκροί Φρουροί της Επανάστασης και κατάρρευση των συμβόλων του καθεστώτος υπό το σφυροκόπημα του Ισραήλ στην
Ο Ύπατος Πρόεδρος της AHEPA ζητά την απόσυρση των τουρκικών μαχητικών F-16 από την κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο
Σε κώμα ο Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν, Μοτζταμπά Χαμενεΐ - Οι ΗΠΑ κάνουν λόγο για παραμόρφωση
«ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ…»: Ανθρωποκυνηγητό στο Ιράν για «προδότες» - Στο στόχαστρο πράκτορες των ΗΠΑ και του Ισραήλ - Ο ρόλος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Γυαλιά καρφιά τα έκαναν απογοητευμένοι φίλαθλοι στη Βραζιλία μετά τη συντριπτική ήττα της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στον προημιτελικό του Μουντιάλ.
Συγκεκριμένα, στο Σάο Πάολο πυρπολήθηκαν τουλάχιστον 13 λεωφορεία, ενώ σε άλλες πόλεις ξέσπασαν περιστατικά έντασης και διαπληκτισμοί που οδήγησαν σε προσαγωγές και κρατήσεις φιλάθλων.
Όπως μεταδίδει η βραζιλιανική Globο, το πρωί της Πέμπτης ώρα Ελλάδας, από τα τουλάχιστον 13 λεωοφρεία που πυρπολήθηκαν στο Σάο Πάολο τις ώρες μετά τον αγώνα, τα οκτώ πυρπολήθηκαν στον ίδιο χώρο στάθμευσης, ενώ τα υπόλοιπα πέντε σε ξεχωριστά σημεία στην πόλη. Η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως τις ώρες εκείνες λεηλατήθηκε και μαγαζί με ηλεκτρονικά είδη στο Σάο Πάολο.
Άγνωστοι πέταξαν επίσης πέτρες σε λεωφορεία στην Κουριτίμπα, σύμφωνα με την ισπανική El Pais. Ο δήμαρχος της πόληw υποβάθμισε τα επεισόδια μιλώντας για μεμονωμένα περιστατικά.
Στο Μπέλο Οριζόντε, ένταση αναφέρθηκε μετά τη συγκέντρωση φιλάθλων. Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων μιλά για τέσσερις τραυματίες και δώδεκα άτομα υπό κράτηση. Η βραζιλιανική Globo μιλά για πετροπόλεμο και μολότοφ από μικρή ομάδα κατά της αστυνομίας, για τα οποία τρία άτομα τέθηκαν υπό κράτηση.























































