ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
Τα σχέδια ανάπτυξης τουρκικών αντιαεροπορικών συστημάτων πίσω από την ισραηλινή επίθεση στη Συρία
Συρία: Συγγενείς του τζιχαντιστή «προέδρου» Γκολάνι κατηγορούνται για παρενόχληση χριστιανών γυναικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την προηγούμενη εβδομάδα είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το περασμένο Σάββατο (11 Αυγούστου) ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέταξε με ελικόπτερο από τα Χανιά, που παραθέριζε, προς το Πόρτο Χέλι.
Το ελικόπτερο ήταν του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και τον μετέφερε προκειμένου να έχει κάποιες συναντήσεις.
Δεν έχει διευκρινιστεί αν τον μετέφερε για να συναντήσει τον επικεφαλή του Ομίλου Θ. Κυριακού ή άλλους οικονομικούς παράγοντες, οι οποίοι και διαθέτουν βίλες στην ευρύτερη περιοχή.
Η Νέα Δημοκρατία πάντως δεν θεώρησε σκόπιμο ή αναγκαίο να διαψεύσει ή έστω να δώσει κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με το θέμα.
Γεγονός είναι ότι, αν αληθεύουν οι πληροφορίες, η εικόνα ενός πολιτικού αρχηγού και… μελλοντικού πρωθυπουργού που ταξιδεύει με ελικόπτερα ιδιωτών δεν του πιστώνεται ως… κατόρθωμα. Το αντίθετο.
Τον εκθέτει έναντι της κοινωνίας, ενώ προκαλεί συνειρμούς για σχέσεις διαπλοκής.
Πηγή: paron.gr
























































