ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ,


















































Ασυνάρτητος μπουρδολόγος και τζάμπα μάγκας μακεδονοκάπηλος ο Μαρινάκης
Θυμωμένος ο Αλ. Τσίπρας με τον Μητσοτάκη: Ερημώνει τη χώρα και φέρνει ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ - Ο λαός δεν θα έχει
Ανθρώπινο ποτάμι στην Παραλιακή για τον Νίκο Δένδια παρά τη βροχή - Ο Νίκος Δένδιας δύναμη λογικής, μετριοφροσύνης και εθνικής
Ο Έλον Μασκ χώρισε από τη Σιβόν Ζίλις, μητέρα τεσσάρων από τα παιδιά του, «χωρίς καμία προειδοποίηση»
Αντώνης Σαμαράς: Σαλπίζουμε υποχώρηση με πανηγυρισμούς - Δεν είναι αυτή είναι η Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αν και έχει περάσει τα 50 παραμένει μια εντυπωσιακή γυναίκα. Ο λόγος για τη Βρετανίδα ηθοποιό, Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ που μοίρασε εγκεφαλικά μοίρασε στους 1 εκατομμύριο φίλους της στο Instagram με την τελευταία ανάρτησή της.
Παρά τα 53 χρόνια της διατηρεί ένα κορμί-λαμπάδα, ανέβασε ένα βίντεο με την ίδια να κάνει βουτιά σε πισίνα.
Αυτό που προκάλεσε ζάλη σε όσους είδαν το βίντεο ήταν ότι η 53χρονη Χάρλεϊ φόρεσε μόνο ένα άσπρο μονοκίνι.
Φρόντισε, όμως, στη βουτιά να καλύψει τα στήθη της προκειμένου η ανάρτηση να μην «κοπεί» ως ακατάλληλη από το Instagram.
Η ίδια εξήγησε ότι η… άσκηση αυτή εντάσσεται στην προσπάθειά της να χάσει τις θερμίδες που πήρε στις διακοπές της στην Ελλάδα.























































