ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Χάκερ που συνδέονται με το Ιράν παραβίασαν το προσωπικό email του διευθυντή του FBI - Δημοσιοποίησαν αποσπάσματα στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Τετάρτη ότι οι Αμερικανοί και οι Καναδοί αξιωματούχοι που διαπραγματεύονται μια αναθεωρημένη Βορειοαμερικανική Συμφωνία Ελευθέρων Συναλλαγών (NAFTA) πιθανόν να καταλήξουν σε συμφωνία μέχρι την προθεσμία της Παρασκευής.
«Εκείνοι (ο Καναδάς) θέλουν να είναι μέρος της συμφωνίας και δώσαμε προθεσμία έως την Παρασκευή και πιστεύω ότι είναι πιθανό να την τηρήσουμε. Θα δούμε τι θα συμβεί», δήλωσε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους πριν από μια συνάντηση του αναφορικά με τα οπιοειδή στον Λευκό Οίκο.
Νωρίτερα την Τετάρτη, ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό δήλωσε ότι Καναδοί και οι Αμερικανοί διαπραγματευτές διεξάγουν «πολύ συγκεκριμένες συνομιλίες» για τον εκσυγχρονισμό της NAFTA και «υπάρχει πιθανότητα να έχουμε μια καλή συμφωνία για τον Καναδά μέχρι την Παρασκευή».























































